Advertisement

Ζήρια Αχαΐας : Πυρκαγιά - Ζήρια Αχαΐας: Προληπτική εκκένωση τριών ... - Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες.

Ζήρια Αχαΐας : Πυρκαγιά - Ζήρια Αχαΐας: Προληπτική εκκένωση τριών ... - Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες.. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Δόθηκε εντολή να εκκενωθεί η άνω ζήρια, ενώ οι φλόγες πλησιάζουν το χωριό καμάρες.

Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη ζήρια αχαΐας και για κάθε μία θα βρεις: Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Μεγάλη πυρκαγιά στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας εκδηλώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό.

Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα: Κάηκαν σπίτια στη Ζήρια - Κλειστή ...
Μεγάλη φωτιά στην Αχαΐα: Κάηκαν σπίτια στη Ζήρια - Κλειστή ... from i1.prth.gr
Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. #πυρκαγιά σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Βρες επιχειρήσεις και επαγγελματίες στη ζήρια αχαΐας και για κάθε μία θα βρεις:

Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson.

Επίσης, δόθηκε εντολή από την πυροσβεστική για προληπτική εκκένωση του οικισμού ζήρια. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη ζύρια αχαϊας, πολύ κοντά στο χωριό καμάρες. Σύμφωνα με το patrisnews.com, εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Η ζήρια είναι οικισμός του νομού αχαΐας, ο οποίος σύμφωνα με το «πρόγραμμα καλλικράτης» από 1/1/2011 αποτελεί έδρα της ομώνυμης τοπικής κοινότητας του δήμου αιγιαλείας34. Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Φωτιά εκδηλώθηκε το σήμερα, σάββατο 31 ιουλίου, σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Το εκαβ παραλαμβάνει ανθρώπους με αναπνευστικά δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το λαμπίρι, πέρα από τις καμάρες, τη ζήρια και την άνω ζήρια. Μεγάλη πυρκαγιά στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας εκδηλώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό.

Είναι μια νέα πυρκαγιά στην περιοχή ζήρια, καθώς πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα μεγάλη πυρκαγιά σε δασική έκταση στη ζύρια αχαϊας, πολύ κοντά στο χωριό καμάρες. Φωτιά εκδηλώθηκε το σήμερα, σάββατο 31 ιουλίου, σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.

Φωτιά τώρα Αχαΐα: Σε ετοιμότητα 2 νοσοκομεία - Αναφορές ...
Φωτιά τώρα Αχαΐα: Σε ετοιμότητα 2 νοσοκομεία - Αναφορές ... from www.topontiki.gr
Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Μεγάλη πυρκαγιά ξέσπασε λίγο μετά τις 12:30 το μεσημέρι του σαββάτου στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, όπως μεταδίδει το patrastimes.gr, λίγο μετά τις 14:00 δόθηκε εντολή εκκένωσης των δυό. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες. Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια.

Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας.

Μεγάλη πυρκαγιά στη δασική έκταση κοντά στη ζήρια αχαϊας εκδηλώθηκε πριν λίγο και σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πλησιάζει σπίτια στις καμάρες, ενώ γίνονται προσπάθειες για απεγκλωβισμό. Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Το εκαβ παραλαμβάνει ανθρώπους με αναπνευστικά δόθηκε εντολή εκκένωσης και για το λαμπίρι, πέρα από τις καμάρες, τη ζήρια και την άνω ζήρια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Φωτιά εκδηλώθηκε το σήμερα, σάββατο 31 ιουλίου, σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, στο σημείο επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Σύμφωνα με την πυροσβεστική, έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Στο σημείο επιχειρούν 25 πυροσβέστες.

Πυρκαγιά είχε ξεσπάσει στην περιοχή και την προηγούμενη δευτέρα. Πυρκαγιά ξέσπασε σήμερα πρωί σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. 17 λεπτά πριν δημοσιεύτηκε στον ιστότοπο.προβολές μέχρι τώρα.

Φωτιά ΤΩΡΑ στη Ζήρια Αχαΐας - Εκκενώνεται οικισμός - 24ωρο
Φωτιά ΤΩΡΑ στη Ζήρια Αχαΐας - Εκκενώνεται οικισμός - 24ωρο from 24wro.com.gr
Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Επίσης, δόθηκε εντολή από την πυροσβεστική για προληπτική εκκένωση του οικισμού ζήρια. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, επί τόπου επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Από αέρος επιχειρούν 2 καναντέρ, 2 pzl και ένα erickson. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα ενώ έχει ζητηθεί και η συνδρομή εναέριων μέσων.

Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας.

Φωτιά εκδηλώθηκε το σήμερα, σάββατο 31 ιουλίου, σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας. Εκκενώνεται προληπτικά ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Νέα φωτιά ξέσπασε στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, ενώ δόθηκε εντολή να εκκενωθεί ο οικισμός άνω ζήρια αιγιάλειας. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 25 πυροσβέστες με 10. Φωτιά τώρα σε δασική έκταση στη ζήρια αχαΐας, στο σημείο επιχειρούν επίγειες κι εναέριες δυνάμεις. Μαίνεται το πύρινο μέτωπο που ξέσπασε το μεσημέρι στη ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση. Εντολή εκκένωσης για ζήρια και άνω ζήρια. Σύμφωνα με την πυροσβεστική έχουν κινητοποιηθεί 18 πυροσβέστες με 9 οχήματα. Φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη σε δασική έκταση στην περιοχή ζήρια, του δήμου αιγιαλείας αχαΐας. Σε εξέλιξη βρίσκεται φωτιά στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση, γεγονός που σήμανε συναγερμό στην πυροσβεστική υπηρεσία, καθώς βρίσκεται μία ανάσα από τα σπίτια. Nέα φωτιά ξέσπασε στην ζήρια αχαΐας σε δασική έκταση.σύμφωνα με πληροφορίες δόθηκε εντολή προληπτικής εκκένωσης για την άνω ζήρια αιγιαλείας. Επιχειρούν ισχυρές επίγειες και εναέριες δυνάμεις της πυροσβεστικής στην. Μέχρι στιγμής έχουν εκκενωθεί οι οικισμοί λαμπίρι, καμάρες, ζήρια και λόγγος καθώς επίσης ξενοδοχείο.

Posting Komentar

0 Komentar